Green Day-spelning på The Tiki Bar i Kalifornien den 11/8-11

Det är nu knappt tio månader sedan Green Day avslutade 21st Century Breakdown-turnén i San José, Costa Rica. Sedan dess har det rått en lång nyhetstorka med undantag av några mindre notiser rörande American Idiot-musikalen men igår kväll hettade det till ordentligt på nätet.Som en blixt från klar himmel annonserades det att Green Day skall spela en intim konsert på The Tiki Bar i Kalifornien imorgon den 11 augusti kl. 20.00 lokal tid (05.00 på fredagsmorgonen svensk tid). Biljetterna kostar $20 och säljs på plats för lyckligt lottade amerikaner över 21 år. Intäkterna går till en välgörenhetsorganisation som stödjer människor med sjukdomen Cystisk fibros.

Ett strikt kamera- och mobiltelefonförbud råder vilket kanske innebär att nya låtar kommer att framföras. Förhoppningsvis läcker det ändå ut litet örongodis för oss som inte kan närvara.

Nyheten kan diskuteras här.Uppdatering (07.36): På grund av stor efterfrågan av biljetter kommer de istället uteslutande säljas i form av förköp idag, torsdag, med start kl. 13.00 lokal tid (22.00 svensk tid). Bandets hemsida ber om att få återkomma om var biljetterna kommer säljas under dagen. Det här innebär att inga biljetter kommer säljas i dörren, köbildning före kl. 19.00 lokal tid är förbjuden och personer utan biljett kommer inte ens släppas in i klubbens direkta närområde. Har Green Day möjligtvis underskattat fansens intresse? 😉

Uppdatering (20.50): Biljetter kan nu köpas här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *