Notice: get_currentuserinfo har upphört sedan version 4.5.0! Använd wp_get_current_user() istället. in /storage/content/91/165891/greenday.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 4338

Tré Cool vinnare i 2011 års Drummies!

Notice: get_currentuserinfo har upphört sedan version 4.5.0! Använd wp_get_current_user() istället. in /storage/content/91/165891/greenday.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 4338

DRUM! Magazine har redovisat vinnarna i den sextonde upplagan av Drummies!

Tidningens läsare och sidans besökare får rösta på sina favoriter bland både trummisar och utrustning i olika kategorier, allt från ”Best Gospel/Worship Drummer” till ”Cymbal Of The Year”. I år segrade Tré Cool i kategorin ”Punk Drummer Of The Year”.

En yngre Tré på omslaget till DRUM! Magazine någon gång under 90-talet

Huvudkategorin ”Drummer Of The Year” vanns av den skicklige Mike Portnoy som tidigare spelat med Dream Theater och nyligen med Avenged Sevenfold.

Tré har tillsammans med Travis Barker från Blink-182 och Adrian Young från No Doubt varit nominerad till ”Punk Drummer”och ”Alternative Drummer” många gånger tidigare och Green Days egen duracellkanin tog hem priset som bäste punktrummis 1996 och 1999.

År 2005 blev det storslam för Tré Cool i Drummies!-omröstningen efter att Green Day rockat världen med American Idiot. Då vann han hela fem kategorier, ”Drummer Of The Year”, ”Alternative Rock Drummer Of The Year”, ”Punk Drummer Of The Year”, ”Studio Drummer Of The Year” samt ”Mainstream Rock/Pop Drummer Of The Year” och nu är han alltså tillbaka som vinnare.

Konstigt nog har Tré aldrig varit nominerad i ”Live Performer”, det borde nästan vara hans specialkategori. Vem gillar inte att se Mr. Cool showa live? Vilket är ditt favoritklipp med Tré Cool? Kommentera och länka gärna här under!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *