Green Days sommarspelning i Göteborg flyttar inomhus

Green Days spelning i Göteborg den 21 juni har flyttats inomhus till Scandinavium.

Uttalande från Kulturbolaget:

Konserten med Green Day och Rancid den 21 juni flyttar in från Slottsskogsvallen till Scandinavium!

I samråd med artisternas representanter har detta beslut tagits då Green Day vill framföra ett set på cirka 2,5 timmar. Eftersom detta arrangemang kommer att innefatta totalt tre band, hinner inte alla genomföra sina spelningar innan det måste vara tyst enligt myndigheternas regler för utomhuskonserter.

Nu kan publiken istället se fram mot en intimare kväll med några av punkrockens absolut största i Göteborgs eget Colosseum.

Green Day besökte nyligen Sverige, en utsåld spelning på Malmö Arena och ett packat Globen i Stockholm. Recensionerna talade om hyperenergisk partymaskin, obeveklig publikkontakt och en scenshow som inte gick av för hackor.

Även Rancid har ett rykte om sig att vara ett lysande liveband med gott om överskottsenergi på scen. Allt som allt bäddar detta för en outplånlig upplevelse i Scandinavium i sommar. Det är helt enkelt extra allt och det är då live är som bäst!

Biljetter till spelningen på Scandinavium släpps på måndag kl 12:00. Tidigare biljettköpare kommer att kontaktas av biljettombud för byte av biljetter.

Ett förtydligande från Facebook-evenemanget:

Nya ståplatsbiljetter kommer skickas ut automatiskt från Ticketmaster. Har man köpt Golden Circle på Slottsskogsvallen får man Golden Circle på Scandinavium, bara det heter ”Framre ståplats”. Vill man hellre har en sittplats behöver man dock kontakta Got Event.

Har man redan köpt biljetter till evenemanget ska man alltså ha blivit kontaktad angående vad som gäller för nya biljetter. Har man inte köpt biljetter tidigare så släpps dessa idag måndag kl 12:00 på ticketmaster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *