Green Day spelar ännu en överrasknings-show!

Idiot Club skickade igår ut ett mystiskt meddelande till sina medlemmar:

Bay Area Music Fan Appreciation Event: Ikväll!!

Vi kan inte säga exakt var, vi kan inte berätta exakt varför, men om du är 21 år eller äldre och tillgänglig ikväll mellan kl 20 och 24 i Oakland, Kalifornien har du en chans att få besöka Bay Area Music Fan Appreciation Event. Vi har biljetter som väntar på de 20 första Idiot Club-medlemmarna som mailar oss.

Detta event var alltså inget mindre än en Green Day-spelning i en liten lokal som tillhör skivbolaget 1-2-3-4 Go! Records. Enligt kommentarer på Idiot Club framfördes många av de nya låtarna från The Tiki Bar blandat med gamla hits:

amberxnicole:Spelningen var så avslappnad. Alla, inklusive killarna, drack från öltunnor och tog det lugnt. De spelade en bunt nya låtar, gamla favoriter som paper lanterns, 2000 light years away, american idiot och st jimmy liksom fuck time.

geekjimbreath:Vi slutade alla genomblöta av svett eftersom vi festade röven av oss till en hög av nya låtar de spelade vilka påminde mig om insomniac/nimrod/warning-eran.

fenway75:de nya låtarna är såååå bra…De påminner mig om Nimrod ”Scattered” och ”Worry Rock” kryddad med FBHT; men de är ingen återgång på något sätt.  Självklart klagade ingen av oss över att höra 2000LYA, Murder City och AI-hits (Letterbomb på det där stället var värt att dö för).

Det finns inget material på Youtube, troligtvis var det kameraförbud på spelningen. Den officiella hemsidan har inte gått ut med någon uppdatering eller några fotografier. Här är i alla fall några bilder, creds till concertkid på forumet GDC för dessa:

Bille Joe passade också på att slå sönder gitarren på bästa Rock n’ Roll-manér:

Spännande tider!

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *