Notice: get_currentuserinfo har upphört sedan version 4.5.0! Använd wp_get_current_user() istället. in /storage/content/91/165891/greenday.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 4338

Högupplösta bilder från The Tiki Bar publicerade

Notice: get_currentuserinfo har upphört sedan version 4.5.0! Använd wp_get_current_user() istället. in /storage/content/91/165891/greenday.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 4338

En dryg månad har nu gått sedan Green Day spelade på The Tiki Bar i Costa Mesa, Kalifornien och den förväntade nyhetsupptrappningen har lyst med sin frånvaro. Det har varit lika tyst om Green Day, med undantag av Billie Joes misslyckade flygäventyr, som innan konserten och tyvärr ser det ut att förbli så ett tag framöver. Vi kan dock glädjas åt att bandets officiella hemsida igår natt postade tjugo högkvalitativa foton (nåja, i alla fall jämfört med de som tagits med mobilkamera som cirkulerat runt på nätet) från The Tiki Bar. De förmedlar en bild om hur intim konserten var och hur vardagligt bandets medlemmar klädde sig; Billie Joe känns nästan inte igen på grund av avsaknaden av smink. 😉Övriga bilder finns att beskåda här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *