Billie Joe spelar St. Jimmy i American Idiot-filmen

The Hollywood Reporter skriver att det amerikanska produktionsbolaget Playtone med skådespelaren Tom Hanks och producenten Gary Goetzman i spetsen kommer att göra en filmversion av American Idiot-musikalen som grundar sig på albumet med samma namn. Playtone Productions har också gjort film av Mamma Mia!-musikalen tillsammans med Universal Pictures, och den blev ganska lyckad, eller hur?

Musikalens regissör Michael Mayer kommer också att ta hand om filmen, och den kanske bästa nyheten är att vår allas favorit-frontman Billie Joe Armstrong kommer att spela rollen som St. Jimmy! Broadway-publiken har fått se Billie Joe hoppa in som St. Jimmy i musikalen, och nu kommer hela världen få se det i filmen vars premiärdatum är satt till år 2013. Ungefär två år får vi alltså ge oss till tåls, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Klicka här för att kolla in Billie Joes skådespelartalanger i ett avsnitt ur den mystiska TV-serien Haunted från 2002, och här kan du se honom porträttera St. Jimmy på Broadway.

3 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *