Mer info: Green Day till Bråvalla festival den 28:e juni 2013

Green Day kommer alltså till Sverige och FKP Scorpios premiär för Bråvallafestivalen i Norrköping i sommar! Festivalen genomförs mellan den 27:e och 29:e juni och Green Day kommer att spela fredag den 28:e juni.

Biljettsläpp sker i morgon torsdag 4 oktober klockan 10:00, och det kommer att finnas 1-dagsbiljetter tillgängliga från början om du bara vill besöka festivalen samma dag som Green Day spelar. Biljettpriser och länk till köp hittar du här!

8 comments

 • fippan

  p.s jag hatar den kommentaren som är skriven av ”Green pray”. Hörru, du är en av dom tusen som skriver så fuck of. Var glad att dom ialla fall kommer till sverige, jävla bortskämda jävel, haha

 • fippan

  wow alla blir så glada, nähä, liksom det är första gången och säkert sista gången jag kommer se dom. För det första hoppas dom kommer hit . Tänk något händer jag menar Billie Joe och rehab och sånt. Men vi ska ju inte tänka så, eller hur?p.s Billie gör allt för sina fans

 • Robban

  Åh vad jag hoppas det blir Green Days enda sverigespelning 2013, så vi får en mindre störig capslocks-fjortis på internet.

 • Green Pray

  VAD I HELA HELVETE!!!!!!?????? NORRKÖPING!!!?!? EN TOTALT OKÄND ARRANGÖR PÅ ÄNNU EN SATANS GRISFESTIVAL!? VEM FAN VILL BEHÖVA ÅKA DIT!? KOM TILL GBG!!! SPELA PÅ STÄLLEN ”VANLIGT” FOLK KAN ÅKA TILL. DETTA GÖR MIG SÅ UPPRÖRD ATT JAG FAN AVBESTÄLLER DOS, O TRE! O TRO MIG..VART ETT FAN SEDAN KERPLUNK! HAR FÖR FAN TILL OCH MED TATUERAT IN GREEN DAY PÅ ARMEN!!! SÅ ÅKER DOM INTE BARA TILL SVERIGES TRÅKIGASTE O FULASTE JÄVLA STAD, DOM SPELAR PÅ EN FESTIVAL!!!! JAG HAAAAAATAR FESTIVALER!!! OM DET BLIR DET ENDA SVERIGEBESÖKET UNDER 2013 TAR JAG LIVET AV MIG!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *