Notice: get_currentuserinfo har upphört sedan version 4.5.0! Använd wp_get_current_user() istället. in /storage/content/91/165891/greenday.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 4338

T-shirt och Box-set tävling – Vinnare!

Notice: get_currentuserinfo har upphört sedan version 4.5.0! Använd wp_get_current_user() istället. in /storage/content/91/165891/greenday.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 4338

greenday tävling

De tre vinnare som kommer att få ett Box-set med samtliga Green Day-album skickade till sig är: Julia Olsson, Ida Klemens och Therese Lindström. Grattis till er! Ni har alltså en varsin T-shirt samt ett Box-set på kommande.

Alla andra som deltagit kommer att få den utlovade T-shirten på posten snart!

4 kommentarer

 • Johan

  Tjena Daniel,

  Av de sammanlagt 43 deltagarna så var den stora majoriteten tjejer (34 st tjejer och 9 st killar). Då jag drog vinnarna gick jag på motivering och brydde mig inte det minsta om kön. Tjejer är kanske bättre på att motivera? 🙂

  Bättre lycka nästa gång!

  / Johan

 • Daniel Jonsson

  Dessutom! Så hade det varit tre KILLAR som ni valt. Skulle feministerna (de som kallar sig det men som egentligen inte vet vad det ens innebär..) att vara på här direkt! Med könsdiskriminering och könsprivilegier. Men när det är tvärt om, jag då är det väääldigt tyst på dessa skeva feminister!

  Jag hoppas verkligen att nästa tävlig så väljs tre killar. Så det blir jämnlikt! (Fast det vågar ni väl knappast pga skeva feminister antar jag..)

  /Daniel Jonsson

  P.s Och detta skall vara punk rock? Där jämställdhet ju ligger i fokus för faen! Tänk lite ni på greenday.se! d.s

 • Daniel Jonsson

  Grattis till vinnarna! Var det bara tjejer som var med och tävlade? Ni kunde ju valt EN kille i alla fall, eller? Det här var trots allt ingen tävling där vinnarna dras. Utan efter deras motivation till varför just han eller hon ska vinna. Alltså är tre tjejer valda medvetet.

  Detta tycker jag är i lägsta laget om jag ska vara ärlig.. Vi är många killar som lyssnar på Green Day också. Säkert lika många som tjejerna!

  (Låter säkert bitter. Men jag skiter faktiskt i att jag inte vann. Har råd att köpa kittet själv. Men det stör mig enormt att man godtyckligt väljer tre tjejer!)

  /Daniel Jonsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *