Notice: get_currentuserinfo har upphört sedan version 4.5.0! Använd wp_get_current_user() istället. in /storage/content/91/165891/greenday.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 4338

Världspremiär för musikvideon till Oh Love!

Notice: get_currentuserinfo har upphört sedan version 4.5.0! Använd wp_get_current_user() istället. in /storage/content/91/165891/greenday.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 4338

Inatt visades för första gången musikvideon till Oh Love på MTV, och ni kan kolla in den här! Videon utspelar sig i vad som ser ut att vara en slags fest- och replokal i en lagerbyggnad med nedklottrade väggar. Green Day lirar Oh Love inför ett gäng lättklädda damer som förtär alkoholhaltiga drycker och uppskattar bandets framträdande.

I samband med premiärvisningen sändes också en ungefär 30 minuter lång intervju med bandet. Intervjun är uppdelad i kortare klipp som ni hittar i nummerordning under videospelaren. Green Day berättar bland annat om den nya albumtrilogin, deras dokumentärfilmer och svarar på twitter-frågor från fans, som till exempel varför Billie Joe inte åldras.

1 kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *