Studioklipp på Youtube

Green Days kanal på Youtube har lagt upp ett antal kortare klipp från både studion och utomhusmiljöer där bandmedlemmarna sysselsätter sig med diverse aktiviteter. Hittills finns det fem uppladdade klipp, och det är säkert mer på gång!

4 comments

  • naemi

    tycker att ni borde göra om denhär sidan. Fixa ny design, uppdatera oftare osv. Om ni som ”jobbar” med denna sidan just nu inte känner att ni har tid eller lust kanske ni borde fråga några andra Green Day fans om de vill hjälpa till att hålla igång sidan. Jag tror ni skulle kunna få mkt fler användare av sidan om ni gjorde det. 🙂 Det finns sjukt många Green Day fans i sverige just nu faktiskt, jag vet väldigt många i åldern 12 till 20.

  • Camilla

    Åh då får jag kolla på den . =P

    ja just de det gjorde ni inte 🙁

    dålig uppdatering här också nu =(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *