Notice: get_currentuserinfo har upphört sedan version 4.5.0! Använd wp_get_current_user() istället. in /storage/content/91/165891/greenday.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 4334

Månadens Demoband – Neverblue!

Notice: get_currentuserinfo har upphört sedan version 4.5.0! Använd wp_get_current_user() istället. in /storage/content/91/165891/greenday.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 4334

Neverblue är ett fyramannaband som grundades i början av 2009 från Floda utanför Göteborg.

Med Christopher på gitarr, Douglas på bas, Filip på trummor och den fantastiska sångerskan Therese skapar de härlig musik.

Inspirerade av allting från Green day till The hives försöker de skapa ett eget sound som tilltalar många. Det är svårt att sätta dom i någon kategori men de beskriver sig själva som Catchig punk/pop-rock. Efter en hel del krångel med bytande av sångerska, letandes efter ny replokal, trasiga instrument, så har de äntligen hittat en stabilitet. 2010 blev som en nystart och året har hittills bestått av turné, inspelning i studio och grymt mycket spelningar. Neverblue är bandet som älskar att spela live – det är anledningen till varför de spelar. 
Planerna inför framtiden är stora, de planerar att ta över världen.

Att spela live är som sagt deras drivkraft, att se nya platser, träffa nytt folk och få möjligheten att framföra sin musik som är skriven direkt till hjärtat för folk runt om i landet är det bästa de vet.

I maj var de inne i studion och spelade in sin första EP som släpptes i juni. 

Bli ett fan på facebook: http://www.facebook.com/Neverbluemusic
Lyssna på myspace: http://www.myspace.com/neverbluetheband
Twitter: http://www.twitter.com/neverbluemusic
Youtube: http://www.youtube.com/neverbluemusic
Kontakta oss: neverblue@live.se


Har du ett band som vill synas här? Släng iväg ett mail till mormor@greenday.com!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *