Green Day i replokalen med turnémedlemmar

Har den närmaste framtiden en turné med Green Day att erbjuda? Billie Joe fortsätter att leverera på Instagram och bjuder på en gruppbild med sig själv i förgrunden. Bland notställ och sladdar i replokalen ser vi den välbekanta trion och Jason White. De två andra personerna är Jeff Matika (glasögon) och Jason Freese (hatt), kända turnémedlemmar från tidigare år. Jason Freese har förutom turnerandet även medverkat på studioalbum med sin breda musikaliska kunskap.

Det faktum att dessa sex personer spelar tillsammans gör att man kan fundera på om det ligger en turné inplanerad det kommande året. För tillfället är det bara att vänta och se, och blicka framåt mot nästa vecka då singeln Bang Bang släpps den 11:e augusti. Billie Joes nämnda konto på Instagram rekommenderas att följa för att hänga med i svängarna. Han offentliggör ofta nyheter snabbare än de officiella Green Day-kanalerna på internet.

Det är extra glädjande att se Jason White på bilden. I slutet av 2014 meddelades att Jason drabbats av cancer. Nu ser han ut att vara tillräckligt pigg och kry för att spela med bandet på en eventuell turné. Härligt!

https://www.instagram.com/p/BIqfVczjeXA/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *