AwesomeAsFuck.net – Vinn en resa till New York för att se American Idiot!

”Lägg till ditt material och ta chansen att vinna en resa till New York med biljetter för att se American Idiot på Broadway. Välj spelningen du var på, ladda upp dina foton, videoklipp och berättelser, och bli en del av den största Green Day-klippboken någonsin!”

”Bli en del av historien om Green Days turnéer. Hitta staden där du såg Green Day spela, välj konsertdatum och lägg till dina berättelser, fotografier och videoklipp till galleriet. Om du eller någon av dina vänner hade turen att få komma upp på scenen med Green Day, berätta det för världen!”

AwesomeAsFuck.net är en ny hemsida skapad av Green Day-teamet. När du laddar upp ditt material så är du med i en dragning för att vinna en resa för två till New York, och biljetter till American Idiot-musikalen. Svenska konsertdatum som väntar på att fyllas med spännande berättelser, filmer och foton är:

 • Göteborg, Juni 2010
 • Stockholm, Oktober 2009
 • Stockholm, Februari 1998
 • Stockholm, September 1995
 • Göteborg, Oktober 1994

  För att vara med i tävlingen måste du ladda upp ditt material innan den 31 mars, och kom ihåg att ta en titt på tävlingsreglerna. Om du inte har möjligheten att åka till USA så kan du ändå utforska världskartan och bläddra igenom Green Days turnéhistorik, allt material uppladdat av fans!

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *