TÄVLING: Tåg- och konsertbiljetter värda 3000 kr i potten!

Nu har du chansen att via Greenday.se vinna ett biljettpaket innehållande: Två konsertbiljetter till Green Day på Ullevi OCH två biljetter till SL:s Green Day-tåg till konserten! Biljetterna är tillsammans värda över 3000 kr.

Allt du behöver göra är att skicka ett mail till johan(a)greenday.se där du nämner EN låt som du absolut vill att Green Day har med i sin setlist under konserten på Ullevi, samt en motivering till varför du vill höra just den låten. Nämn endast EN låt! Skicka också med namn och telefonnummer.

OBS! Du som har en blogg (eller en hemsida) har dubbel chans att vinna! Skriv bara ett blogginlägg där du tipsar om denna tävling och länkar till www.greenday.se. Detta ger dig TVÅ låtönskningar och alltså dubbel vinstchans. Skicka då de båda låtönskningarna med varsin motivering, samt länken till ditt blogginlägg i ditt tävlingsmail.

Tävlingen stänger söndag den 30 maj kl 23.59. Vinstchansen kommer att vara STOR då det inte brukar hinna ramla in så många bidrag, så se till att ta chansen! Vinnaren meddelas under måndagen.

Lycka till!

4 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *